Amazon a anunțat miercuri, 21 octombrie, că le va da posibilitatea unora dintre angajați să muncească de acasă până la 30 iunie 2021, ca măsură de combatere a pandemiei de Covid 19, se arată într-un mesaj postat pe blog, citat de France24.com.

Sănătatea și siguranța angajaților este principala noastră prioritate și va mai dura ceva vreme până când situația va reveni la normal”, mai scrie în mesaj. Nu este menționat însă numărul exact al salariaților eligibili pentru munca la domiciliu.

Compania cu sediul în Seattle avea la începutul anului aproximativ 900.000 de angajați în lumea întreagă și se estima că va mai angaja peste 100.000 de muncitori sezonieri. Majoritatea lucrează în depozite, în comerț sau în livrări, așa că nu este clar ce care angajați pot lucra de acasă.

Giganții tehnologici rivali, cum ar fi Google și Facebook, se așteaptă ca angajații lor să se întoarcă efectiv la serviciu cel mai devreme la jumătatea anului viitor. Alții, precum Twitter și Slack, au anunțat că munca la domiciliu rămâne o opțiune pe perioadă nedeterminată.

Sursa: france24.com

Imagine de Preis_King de la Pixabay

Dă mai departe, să auzim de bine!