Pentru a sărbători ziua în care legendarul John Lennon ar fi împlinit vârsta de 80 de ani, clădirea Empire State din New York a fost iluminată joi în culoarea albastră şi decorată cu un semn al păcii alb care se rotea în vârful său, amintind de misiunea umanitară a fostului membru al trupei The Beatles, relatează EFE preluat de Agerpres.

Fiul lui John Lennon şi Yoko Ono, Sean Ono Lennon, a fost prezent la eveniment pentru a aprinde acel sistem de iluminat, montat în onoarea tatălui său pe faţada emblematicului edificiu din New York, un oraş în care celebrul muzician britanic şi-a petrecut ultimii nouă ani din viaţă şi cu care a declarat de multe ori că se identifica.

Administratorii clădirii newyorkeze s-au aliat cu ocazia acestui omagiu special cu compania Universal Music Group, care va lansa un nou album cu cântece înregistrate de John Lennon, „Gimme Some Truth. The Ultimate Mixes”, şi cu descendenţii artistului pentru a celebra viaţa şi moştenirea cântăreţului care ar fi împlinit vineri, 9 octombrie, vârsta de 80 de ani.

Lennon a fost unul dintre rezidenţii celebri ai oraşului New York din momentul în care fostul membru al grupului The Beatles şi Yoko Ono s-au mutat împreună în Manhattan în 1971, după destrămarea grupului britanic.

Sursa: Agerpres

Sursa: bestclassicbands.com

Dă mai departe, să auzim de bine!