Documentarul ”Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” va fi lansat în februarie 2021 în cinematografe şi pe Apple TV+, informează marţi contactmusic.com preluat de Agerpres.

Cântăreaţa în vârstă de 18 ani a recunoscut anterior că este ”îngrozită şi speriată” de difuzarea documentarului ei. Vorbind despre viitorul film, ea a declarat: ”Nu am văzut nimic din el. Sunt îngrozită. Sunt speriată. Îl filmează din iulie 2018… Cine are atâtea imagini cu propria persoană pe care nu le-a văzut niciodată? Sunt îngrozită”.

Deşi este de aşteptat ca filmul documentar să prezinte ascensiunea ei rapidă spre faimă la nivel mondial, este puţin probabil să abordeze totodată viaţa sa amoroasă, artista preferând ca aceste aspecte să rămână private.

Potrivit Billboard, ”Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” este regizat de cineastul R.J. Cutler (”Belushi”, ”The September Issue”).

La doar 18 ani, Billie Eilish a fost marea câştigătoare a celei de-a 62-a ediţii a galei premiilor Grammy unde a câştigat cinci distincţii, printre care şi cele patru premii considerate cele mai importante ale galei.

Sursa: Agerpres

Sursa foto: Insider

Dă mai departe, să auzim de bine!