O companie de băuturi caută persoana potrivită care să călătorească în SUA timp de șase luni și să exploreze parcurile sale naționale. Aceștia vor primi un salariu de 50.000 de dolari, bani pentru benzină și chiar o sursă de bere pentru a se bucura în orele din afara serviciului. Vor călători într-o autorulotă de ultimă generație furnizată de companie, dotată cu propria baie și duș.

Michelob ULTRA Pure Gold caută ceea ce numește „ofițer șef de explorare”, a cărui misiune va fi strângerea de informații și livrarea de conținut în timp ce face turul țării și vizitează parcurile naționale. Candidatul ideal este cineva care se bucură și respectă natura, are capacitatea de a reda conținut captivant pentru social media și este un lider puternic, cu o viziune clară. De asemenea, trebuie să înțeleagă importanța respectării regulilor Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor în timp ce călătoresc. Pentru a fi totul mai frumos, ei pot aduce un prieten, soț, partener sau chiar un câine în călătorie, dacă doresc.

Candidatul ideal trebuie să iubească fotografia, să aibă peste 21 de ani, să dețină un permis de conducere valabil în SUA și să fie dispuși și capabili să facă drumeții prin parcurile naționale și alte zone în aer liber. 

În perioada de șase luni, candidatul care va câștiga va călători prin unele dintre cele mai reprezentative locuri ale țării, explorând în același timp frumusețea naturală a SUA și oprindu-se pentru a surprinde fotografii ale unor parcuri naționale uluitoare.

Sursa: lonelyplanet.com

Dă mai departe, să auzim de bine!