Covorul rosu de la Festivalul de Film de la Veneția din acest an se dovedește a fi total diferit față de oricare altul, cu celebrități purtând măști și ținând distanța unele de altele, scrie CNN.

Cea de-a 77-a ediție a festivalului este una dintre primele evenimente culturale majore care au loc în Europa de la declanșarea pandemiei de coronavirus, Festivalul de Film de la Cannes anulându-și evenimentul din mai.”Suntem mândri că, după pauza forțată, putem face acest lucru„, a declarat Roberto Cicutto, președintele La Biennale di Venezia, citat de CNN. „Suntem mândri că am demonstrat … că se poate, punând în aplicare toate măsurile de siguranță„.

Deși prezența a fost mult mai slabă decât în anii precedenți , vedetele au pășit în continuare pe covorul roșu cu stil. Tilda Swinton, care este ambasador Chanel, a sosit la ceremonia de deschidere cu o bluză albă și o fustă stratificată din crep negru din colecția Haute Couture Spring-Summer 2020 a mărcii. Masca strălucitoare de aur, specială pentru carnaval, purtată inițial ​​a fost schimbată ulterior cu un obiect de aur mai înalt: Premiul Leul de Aur pentru întreaga carieră.

Cate Blanchett, l-a salutat pe regizorul festivalului Alberto Barbera atingându-i coatele, ambii purtând măști. Blanchett a purtat o rochie marca Esteban Cortazar pe care o purtase anterior la premiera „Carol” la Festivalul de Film de la Londra din 2015.

Modelul Taylor Hill a pășit pe covorul roșu într-o rochie din sifon floral brodat cu cristale Etro, în timp ce Roberta Armani a impresionat printr-o ținută albastru viu cu eticheta unchiului ei Giorgio.

Sursa: cnn.com

Sursa foto: CNN via Getty Image

Dă mai departe, să auzim de bine!