Stagiunea 2020-2021 se deschide cu o serie de opere, recitaluri, seri de balet şi concerte intitulate „Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă”.

Programul primei săptămâni va include titlurile „Sincretismul artelor”, „Voci nobili” şi „Seara Tinerelor Talente” – „Carmina Burana” de Carl Orff, programate pe 27, 28, 29 şi 30 august, începând cu orele 20:00. Evenimentele din următoarele săptămâni se vor desfăşura în zilele de miercuri, joi, sâmbătă şi duminică, începând cu orele 19:00.

„Vă invităm să retrăim împreună cu dor de operă şi balet seri remarcabile, de care ne vom aminti mereu cu drag. Din program nu vor lipsi momentele coregrafice, interpretările orchestrale vibrante, precum şi duetele celebre din cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal”, se arata în comunicatul instituției.

Accesul la concerte se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiţii de siguranţă şi respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19. Biletele se pot achiziţiona doar online, de pe tickets.operanb.ro/.

Sursa: comunicat de presa, Agerpres

Dă mai departe, să auzim de bine!