Studioul Disney negociază cu Tom Hanks pentru ca actorul american să-l interpreteze pe Geppetto, într-o nouă ecranizare a basmului „Pinocchio”, care va fi regizată de Robert Zemeckis, au informat miercuri publicaţii de specialitate preluate de EFE și de Agerpres.

Tom Hanks s-ar fi arătat interesat să joace acest personaj de când a citit textul, din 2018. Astfel, potrivit portalului Deadline, chiar dacă Disney susţine că negocierile sunt în fază incipientă, par aproape sigure având în vedere că însuşi actorul şi-a exprimat interesul de a-l interpreta pe Geppetto.

Bazat pe cartea scriitorului italian Carlo Collodi, filmul original al Disney „Pinocchio”, lansat în 1940, prezenta povestea unei marionete din lemn, cioplită de tâmplarul Geppetto, care capătă viaţă ca prin farmec. Spre deosebire de filmul de animaţie de atunci, versiunea actuală va avea actori în carne şi oase şi acţiune reală.

Noul lungmetraj face parte din strategia Disney de a reinterpreta cu actori reali filmele sale clasice, sau folosind tehnici inovatoare de animaţie.

Sursa: Agerpres

Sursa foto: The Playlist

Dă mai departe, să auzim de bine!