Wizz Air a operat sâmbătă primul zbor de la Barcelona la Iaşi, care va fi urmat de alte trei noi curse între Iaşi şi Bari, Torino şi Verona, începând cu 2 şi 3 august. Compania ajunge astfel la 20 de rute din capitala Moldovei spre 10 ţări.

Potrivit unui comunicat de presă, compania aeriană a anunţat recent noi protocoale pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al Wizz, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

De asemenea, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Începând cu 1 octombrie, Blue Air anunță că va zbura către 13 destinații din baza sa din Bacău, conform următorului program:

  • Bacău – Londra Luton 7 zboruri / săptămână
  • Bacău – Roma Fiumicino 7 zboruri / săptămână
  • Bacău – Bergamo 6 zboruri / săptămână
  • Bacău – Torino 5 zboruri / săptămână
  • Bacău – Dublin 4 zboruri / săptămână
  • Bacău – Bucuresti Otopeni 4 zboruri / saptamana RUTA NOUĂ
  • Bacău – Cluj-Napoca 3 zboruri / săptămână RUTA NOUĂ”

Sursa: comunicate de presă


Dă mai departe, să auzim de bine!