Centrul de Agrement din Poiana Braşov s-a redeschis pe 1 iulie iar, potrivit administratorului acestuia, suprafaţa generoasă permite aplicarea măsurilor de prevenţie şi siguranţă împotriva răspândirii COVID-19, transmite Agerpres.

Atât clienţilor, cât şi personalului centrului, li se va lua temperatura corporală. Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie, la intrarea în centru sunt amplasate dispensere cu dezinfectant pentru a se putea asigura igiena mâinilor, iar la intrare – covoraşe cu dezinfectant, echipamentele de joc şi cel de protecţie din sala de escaladă fiind dezinfectate după fiecare client sau grup.

Totodată, au fost luate măsuri de limitare a numărului de persoane care pot participa la o activitate – maximum şase persoane/pistă la bowling (sunt funcţionale patru din cele opt existente) şi cel mult patru persoane la o masă de tenis, respectiv una de biliard (funcţionează două din cele trei existente).

La minigolf, datorită spaţiului generos, se permite accesul a cel mult şase persoane (una-două familii de cel mult trei persoane), iar în sala de escaladă se va permite accesul unei familii formată din două până la maximum şase persoane sau a două familii formate din cel mult două persoane.

Se recomandă plata cu cardul bancar.

Sursa: Agerpres

Sursa foto: Centrul de Agrement Poiana Brașov

Dă mai departe, să auzim de bine!