Compania națională de poștă din Marea Britanie, Royal Mail, a anunțat că va emite un set de 13 timbre cu britanicii de la Queen. Colecția este inspirată din cele mai populare coperte ale albumelor trupei, precum și de spectacole live.

„Cu sunetul lor cu adevărat original și capacitatea impresionantă de a combina stiluri muzicale, Queen înseamnă supremația, regalitatea în muzica rock. Prin aceste timbre, aducem un omagiu uneia dintre cele mai îndrăgite trupe din toate timpurile”, a declarat Philip Parker de la Royal Mail.

Setul cuprinde 8 timbre cu imagini cunoscute de o lume întreagă de pe   albume ale Queen: „Queen II” (1974), „Sheer Heart Attack” (1974), „A Night At The Opera” (1975), „News Of The World” (1977), „The Game” (1980), „Greatest Hits” (1981), „The Works” (1984) și „Innuendo” (1991). În completarea acestui set sunt alte 5 timbre cu imagini ce îi reprezintă pe: Freddie Mercury pe Wembley Stadium, Roger Taylor la Hyde Park, John Deacon la Hammersmith Odeon, Brian May la Budapesta precum și un timbru cu fotografia făcută de Johnny Dewe Mathews la prima sesiune de foto a grupului, la studioul Primrose Hill.

Timbrele vor fi scoase la vânzare pe 9 iulie.

Sursa: metro.co.uk

Dă mai departe, să auzim de bine!