Tony Hudgell, din Kings Hill din Kent, a avut nevoie de intervenția chirurgicală la ambele picioare în urma abuzurilor făcute de părinții săi naturali când era bebeluș. Acum poartă proteze la ambele picioare.

Inspirat de căpitanul Tom Moore, el și-a propus ca în iunie să parcurgă în total 10 kilometri pentru a strânge 500 de lire sterline. A ajuns acum la 8,3 kilometru percurși și la 1.014.348 de lire sterline adunate inclusiv din donații offline și tichete cadouri, potrivit Evelina London Children’s Hospital.

„Sunt fără cuvinte. Este un vis ce se întâmplă. Am ajuns deja la 8,3 kilometri și cred că putem depăși ținta daca sunt zile când vrea să meargă mai mult decât și-a propus”, a spus pentru BBC mama adoptivă a lui Tony, Paula Hudgell.

Provocarea a fost lansată nu doar pentru strângerea de fonduri, ci și pentru îmbunătățirea stârii de sănătate a băiețelului. Potrivit mamei sale adoptive, Tony deja merge mult mai bine, ba chiar în weekend a “luat-o la fugă” pentru prima dată de când are proteze la picioare.

Sursa: bbc.com

Dă mai departe, să auzim de bine!